Un indret únic al nostre país és encara un dels espais naturals més verges i encantadors a visitar i està només a 30 minuts de l'alberg. Ideal per passar-hi un bon dia d'excursió en família!

El paisatge del delta té una forta personalitat, les terres són totalment planes. Les grans extensions d'arrossars, que canvien segons l'estació (terrossos a l'hivern, inundats d'aigua a la primavera i verds a l'estiu),  dominen la fisonomia del delta.

El Delta de l'Ebre és la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Constitueix un dels hàbitats aquàtics més importants del Mediterrani occidental.

El Delta de l’Ebre està format per dos zones clarament separades pel riu, la part dreta i la part esquerra del delta. De les poblacions que en formen part de l'hemidelta dret, destaquem Amposta, que juntament amb el Poblenou del Delta, té una major representació d'habitants. També cal destacar Sant Carles de la Ràpita com a límit del Delta per la part inferior i Sant Jaume d’Enveja com una de les poblacions més amplies del Delta de l’Ebre. El centre d'interpretació de les llacunes del Parc Natural del Delta de l'Ebre és troba a la Bassa de l'Encanyissada i popularment anomenada la Casa de Fusta.

De l'hemidelta esquerre, destaquem la població de Deltebre, on trobem la seu del Parc Natural del Delta de l'Ebre i l’Ampolla com a límit superior del Delta de l’Ebre.

Delta de l'Ebre, Un paradís natural

Un lugar único a nuestro país que es aún uno de los espacios más vírgenes y encantadores a visitar y está sólo a 30 minutos del albergue! Ideal para pasar un buen día de excursión en familia! 

 

 

 

El paisaje del delta tiene una fuerte personalidad, las tierras son totalmente llanas. La grandes extensiones de arrozales, que cambian según la estación (secos en invierno, inundados de agua en primavera y verdes en verano), dominan la fisonomía del delta.

 

 

El Delta del Ebro es la mayor zona húmeda de Cataluña, con una superficie de 320 km2. Constituye uno de los hábitats acuáticos más importantes del Mediterráneo occidental.

Está formado por dos zonas claramente separadas por el río, la parte derecha y la izquierda. De las poblaciones que forman parte del hemidelta derecho destacan Amposta que, juntamente con el PobleNou del Delta, tiene una mayor representación de habitantes. También cabe destacar Sant Carles de la Rápita como límite del Delta por la parte inferior y Sant Jaume de Enveja como una de las poblaciones más amplias del Delta. El centro de interpretación de las lagunas del Parque Natural del Delta se encuentra en la Balsa de la "Encanyissada" y, popularmente, conocida como la Casa de Madera.

Del hemidelta izquierdo destacamos la población de Deltebre, donde encontramos la sede del Parque Natural del Delta del Ebro y la Ampolla como límite superior del delta.

 

Delta del Ebro, Un paraíso natural